Compact Disk Dummies

Titel

Compact Disk Dummies strijken neer op onze Mini-Rock-weide! Na hun overtuigende overwinning van de Humo’s rock rally met hun nummer ‘The Reeling’ en de drukke festivalzomer die er op volgde, werden de Dummies in 2013 genomineerd voor twee Mia’s, de Mia voor Dance en die voor Doorbraak. Jammer maar helaas grepen ze naast de prijzen.

De gebroeders bleven niet bij de pakken zitten en hebben zich even terug getrokken om te werken aan hun eerste album, en wat voor één! In 2016 brengen ze vol trots hun album 'Silver Souls'. En hun harde werk heeft geloond; in februari mochten ze de Mia voor beste videoclip in ontvangst nemen! En dat met de clip bij het nummer 'Silver'.


Namiddag

NIEUW: Kinderfestival

Mini Rock is al sinds het prille begin een echt familiefestival. Speciaal voor deze 15e editie organiseren we in de namiddag nu ook een kinderfestival.

Kom zeker langs vanaf 14u voor een leuke namiddag met het hele gezin. Tickets kosten amper 6 euro!

Mini Rockrally

Ticketverkoop gestart!

De online tickets zijn beschikbaar! Ga snel naar de ticketpagina en betaal je tickets met bancontact via een beveiligde website.

De hardcopy tickets zullen begin juni beschikbaar zijn in onze voorverkooppunten. Meer info volgt.

Mini Rockrally

Mini Rockrally

Op 13 mei gaven 5 groepen het beste zichzelf op de Mini Rockrally van jeugdhuis De Faar. RAMAN kwam als winnaar uit de bus en krijgt een plaatsje op het podium van Mini Rock!