CPeX

Olraaait!

Hoera, de roemruchte Clement Peerens Explosition zet zijn beschavingswerk voort! Met nog steeds: de heldenbariton en het betonijzeren gitaarspel van Clement himself, het hormonenophitsende gezang van Sylvain (alsmede zijn aardbevingsaandrijvende baswerk) en het verbijsterende drumwerk van de frêle Lady Dave.

Over de even leerrijke als ontroerende songs van CPeX moeten we het niet eens hebben. De UNESCO heeft die inmiddels tot werelderfgoed uitgeroepen. Of de Antwerpse helden ook nieuwe nummers zullen brengen? Goeie vraag, maar moei u misschien met uw eigen zaken, oké gasten?


Namiddag

NIEUW: Kinderfestival

Mini Rock is al sinds het prille begin een echt familiefestival. Speciaal voor deze 15e editie organiseren we in de namiddag nu ook een kinderfestival.

Kom zeker langs vanaf 14u voor een leuke namiddag met het hele gezin. Tickets kosten amper 6 euro!

Mini Rockrally

Ticketverkoop gestart!

De online tickets zijn beschikbaar! Ga snel naar de ticketpagina en betaal je tickets met bancontact via een beveiligde website.

De hardcopy tickets zullen begin juni beschikbaar zijn in onze voorverkooppunten. Meer info volgt.

Mini Rockrally

Mini Rockrally

Op 13 mei gaven 5 groepen het beste zichzelf op de Mini Rockrally van jeugdhuis De Faar. RAMAN kwam als winnaar uit de bus en krijgt een plaatsje op het podium van Mini Rock!