De Jeugd

Watskeburt?!

Dé Hollandse hiphop-hitmachine! Willie Wartaal, Vjèze Fur, Faberyayo en Bas Bron vormen al meer dan 10 jaar de grootste rapsensatie uit de Lage Landen. Volledig uitverkochte clubtournees, triomftochten langs Werchter, Pukkelpop en Pinkpop en zelfs theatervoorstellingen van een doldwaze musical met levensechte poppen en een blowende dennenboom: niets is te gek voor De Jeugd.

Ze dropten al 5 albums vol vette beats, geflipte teksten en een ferme scheut humor. Kom meezingen en springen op hits als 'Watskeburt?!', 'Sterrenstof', 'Get Spanish', 'Manon' en 'Deze Donkere Jongen Komt Zo Hard'.


Namiddag

NIEUW: Kinderfestival

Mini Rock is al sinds het prille begin een echt familiefestival. Speciaal voor deze 15e editie organiseren we in de namiddag nu ook een kinderfestival.

Kom zeker langs vanaf 14u voor een leuke namiddag met het hele gezin. Tickets kosten amper 6 euro!

Mini Rockrally

Ticketverkoop gestart!

De online tickets zijn beschikbaar! Ga snel naar de ticketpagina en betaal je tickets met bancontact via een beveiligde website.

De hardcopy tickets zullen begin juni beschikbaar zijn in onze voorverkooppunten. Meer info volgt.

Mini Rockrally

Mini Rockrally

Op 13 mei gaven 5 groepen het beste zichzelf op de Mini Rockrally van jeugdhuis De Faar. RAMAN kwam als winnaar uit de bus en krijgt een plaatsje op het podium van Mini Rock!